Μαντώ Γαστεράτου: «Είναι συγκλονιστική η αμεσότητα που προσφέρει η παρουσίαση»

Uncategorized

Μαντώ Γαστεράτου: «Είναι συγκλονιστική η αμεσότητα που προσφέρει η παρουσίαση»

Φέτος εκτός από την παρουσία της στην εκπομπή «Το Πρωινό», απολαμβάνουμε τη Μαντώ Γαστεράτου και στο νέο παιχνίδι του ANT1 «Lucky room».


Θεωρεί πως ο κόσμος -στην παρούσα φάση- έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενημέρωση ή ψυχαγωγία;

«Και τα δύο. Συμβαίνουν καθημερινά τόσα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή μας και οφείλουμε να είμαστε επαρκώς ενημερωμένοι. Από την άλλη πάλι χρειαζόμαστε κάποια διαλείμματα και εδώ έρχεται η ψυχαγωγία για να μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, χαράς και απόλαυσης»

Μόντελινγκ, παρουσίαση, ραδιόφωνο. Υπηρετεί και τα τρία, όμως ποιο προτιμά;

«Την παρουσίαση. Είναι συγκλονιστική η αμεσότητα που προσφέρει. Βέβαια, αγαπώ και το ραδιόφωνο, παρόλο που είμαι «άγουρη» ραδιοφωνικά. Βρίσκομαι στον Ρυθμό 949 από πέρσι, αλλά με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα γίνω καλύτερη»

Όλοι κάνουν λόγο για το πόσο εργασιομανής είναι. Αν από τα 28 της δουλεύει τόσο πολύ, τι θα κάνει στα 35 της;«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μεγαλώνω τα παιδιά μου. Φυσικά, δεν θα εγκαταλείψω τη δουλειά μου, αλλά μέχρι τότε θέλω να έχω οικογένεια. Απλώς θα μειώσω τις ώρες δουλειάς. Στο σχολείο, με τους φίλους, στις χαρές και τις λύπες θέλω να είμαι δίπλα τους», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply