Αυτή η μητέρα είναι… εθισμένη στο να κάνει παιδιά

Uncategorized

Μια γυναίκα που έχει περάσει εννιά χρόνια από τη ζωή της όντας έγκυος γέννησε και το 12ο παιδί της. Η 39χρονη Mandy από το Ηνωμένο Βασίλειο υποδέχτηκε το καλοκαίρι μαζί με το σύζυγό της την έβδομη κόρη της ενώ το ζευγάρι έχει ακόμη πέντε γιους και άλλες έξι κόρες.


Οι ηλικίες των παιδιών κυμαίνονται από ενός έως 23 ετών. Η Mandy παραδέχτηκε ότι εθίστηκε στο να αποκτά παιδιά περισσότερο από δύο δεκαετίες πριν, όταν ήταν 16 ετών. «Μήπως είμαι εθισμένη στο να αποκτώ μωρά; Ναι, υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό» είπε η ίδια σε συνέντευξή της. Αλλά δεν είναι η μόνη καθώς και ο άνδρας της θέλει μια μεγάλη οικογένεια, όπως αποκαλύπτει. «Δεν ήταν όλες οι εγκυμοσύνες μου προγραμματισμένες. Στην δωδέκατη προσέχαμε αλλά ήταν όλες ευπρόσδεκτες» λέει η πολύτεκνη μητέρα.

jdhadgadag2

Ο άνδρας, σύμφωνα με την ίδια, θα ήθελε και 20 παιδιά αν γινόταν ενώ περιγράφει τα συναισθήματά της κάθε φορά που αποκτά παιδί. «Το να κρατάς το μωρό σου για πρώτη φορά είναι κάτι μαγικό. Να συναντάς αυτό που είχες στην κοιλιά σου για εννέα μήνες και να «βάζεις ένα πρόσωπο» στις κλωτσιές.Το αγαπώ αυτό» παραδέχεται.

jdhadgadag4

Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι η ώρα της γέννας δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα και είναι πάντα το μόνο που την ανησυχεί. «Είμαι νευρική για την ώρα της γέννας. Θα νόμιζε κανείς ότι θα ήταν ευκολότερο για μένα απ’ ό,τι για άλλες γυναίκες αλλά η κατάσταση είναι τόσο διαφορετική και απρόβλεπτη κάθε φορά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί πράγμα το οποίο με κάνει νευρική» δήλωσε η 39χρονη μεταξύ άλλων.

jdhadgadag9

Εκτός μάλιστα από 12 παιδιά η οικογένεια έχει και κατοικίδια και ακόμη και αν κάποιες φορές το σπίτι μοιάζει με τρελοκομείο, όπως λέει η ίδια, δε θα το άλλαζε με τίποτα.

jdhadgadag8

jdhadgadag5

jdhadgadag6

jdhadgadag7

jdhadgadag3

Πηγή


Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply