Έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί Γιώρκας – Ράπτη; Τι αποκάλυψε η Έλενα!

Uncategorized

​Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Λούκα Γιώρκα μίλησε η Έλενα Ράπτη, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η …δημιουργία οικογένειας είναι στα όνειρά της!

«Ένα παιδί και η δημιουργία οικογένειας είναι στα όνειρά μου. Είναι κάτι που ήθελα από μικρή. Πέρασε η ηλικία που μου έλεγαν οι γονείς μου να παντρευτώ. Νομίζω είναι γύρω εκεί στα 30 – 32 και επειδή έχω πάρα πολλές φίλες που δεν έχουν παντρευτεί και είναι λίγο πολύ της ίδιας σκέψης. Οι γονείς μου θέλουν να είμαι ευτυχισμένη και να νιώθουν πως έχω ένα στήριγμα. Είναι θεμιτό. Κι εγώ έτσι θα θέλω αύριο μεθαύριο για τα παιδιά μου», είπε, στην εκπομπή «Celebrity Life Game», η γοητευτική πολιτικός.

Μάλιστα, η Έλενα επεσήμανε πως το γεγονός ότι δεν είναι παντρεμένη με τον Λούκα, δεν αποτελεί εμπόδιο. «Εννοείται ότι θα κρατούσα και ένα παιδί εκτός γάμου… Τα παιδιά είναι ευλογία. Μπορεί και να υιοθετούσα ένα παιδί αν είχα οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, ωστόσο, τόνισε πως ο ερχομός ενός παιδιού δεν είναι κάτι που προγραμματίζει και το έχει αφήσει άνωθεν.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply