Θρίλερ στου Γουδή: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή και δεμένη

Uncategorized

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά –

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στον οδό Σινώπης από έναν διερχόμενο πολίτη ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο πολίτης δεν κατάλαβε τι περιείχε η κουβέρτα και λίγο μετά ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν εντοπιστεί στη σορό της ηλικιωμένης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή από όπλο. Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ανέφεραν στο Open TV ότι δεν τους δένει κάποιος που θα ήθελε να ξεφορτωθεί ή να εξαφανίσει ένα πτώμα θα το πετούσε σε κεντρικό σημείο και μέρα μεσημέρι. Μάλιστα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να μεταφέρουν σε άλλο σημείο το πτώμα για να το ξεφορτωθούν και για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν. 

Απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα βρίσκεται ένας κάδος απορριμάτων και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να πετάξουν εκεί το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Τώρα όσον αφορά την ταυτότητα της γυναίκας οι αστυνομικοί θα κληθούν να εξετάσουν εάν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση οποιουδήποτε ατόμου από την περιοχή. Μάλιστα εστιάζουν στο ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι κάτοικος της περιοχής. Στην περίπτωση που είναι κάτοικος της περιοχής θα στενέψει και ο κύκλος των ερευνών.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον δολοφόνο

Σύμφωνα με το Open TV αυτή την ώρα καταθέτει στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών μία γυναίκα η οποία φαίνεται να είδε τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας. 

Δείτε το βίντεο του Open TV


ethnosΔιαβάστε περισσότερα