Θα πάθετε σοκ! Οι παίκτες του πρώτου Big Brother, 18 χρόνια μετά! (photos)

Uncategorized

Την τηλεοπτική σεζόν 2000-2001, η παρέα του Τσάκα, του Πρόδρομου και της Μαίρης Σκόρδου του πρώτου Big Brother που παρουσίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία και λατρεύτηκε όσο λίγες ανάμεσα σε εκατοντάδες realities που κατέκλυσαν την ελληνική TV.

Μετά το τέλος του Big Brother 1, ο καθένας τους τράβηξε τον δικό του δρόμο, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που είχαν αποκτήσει. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού με 150.000 ευρώ πλουσιότερος.

Τι κάνουν σήμερα όμως οι παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού;

Η καταστροφή

Ο Γιώργος, περήφανος Πόντιος και λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Νικομήδειας σην Ημαθία, όταν βγήκε από το παιχνίδι θέλησε να επενδύσει τα χρήματα που είχε κερδίσει σε μία αγροτική επιχείρηση που σκεφτόταν χρόνια. Φυσικά τη δημιούργησε στη Νικομήδεια. Μόνο που η επιχείρησή του δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να φύγει για τη Γερμανία προκειμένου να δουλέψει.

Πίσω στις ρίζες

Ο Τσάκας εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, όμως, επιστρέφει συχνά στο χωριό του στη Νικομήδεια για να συναντήσει καλούς φίλους και συγγενείς.

Με τη δεύτερη σύζυγό του και τον γιο τους πριν από μερικά χρόνια.

Κάθε φορά που επιστρέφει στο χωριό του, στήνεται σωστό γλέντι.

Προσωπικά…

Με την πρώτη σύζυγό του, την Άννα χώρισαν και εκείνος βρήκε ξανά τον έρωτα στη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τη Σημέλα-Μαρία. (στιγμιότυπο από την ημέρα της βάφτισης της κόρης του)

Με συγχωριανή του τον χειμώνα που πέρασε.

Με φίλους και συγχωριανούς του…

Είναι ευτυχισμένος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει…

Πηγή: gossip-tv.Διαβάστε περισσότερα