Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Uncategorized

Πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο τηςΕλένης Μενεγάκη και τα… ακριβά του γούστα! Πώς είναι άραγε η ζωή του; Τα χιλιάρικα που δίνει σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες του και όλα τα ευτράπελα θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Vanda’s blog!

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, όπως σας είχα γράψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr εκείνος και η παρουσιάστρια του ALPHA είχαν έναν καυγά σε μαγαζί στο οποίο και είχαν πάει για ψώνια επειδή ο μικρός αντιλήφθηκε την ύπαρξη των δημοσιογράφων και σηκώθηκε και έφυγε:

Αλλά για να μην φεύγω από το θέμα μου, ήθελα να τονίσω με όλα τα παραπάνω πως είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί και σε καμία των περιπτώσεων δεν προσπαθεί να προκαλέσει!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν διασκεδάζει με την ψυχή του όταν βγαίνει με τους φίλους του και στο Youweekly.gr ήρθαν πληροφορίες – αποκλειστικές – για ένα έξαλλο βράδυ που είχε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα του!

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος πριν από λίγες νύχτες βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί με μεγάλη παρέα και τα “έσπασε” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μέσα από το μαγαζί, από άνθρωπο που βρέθηκε κοντά στην συγκεκριμένη παρέα, μου μεταφέρθηκε πως τόσο ο Άγγελος όσο και τα άτομα από τα οποία συνοδευόταν άνοιξαν αρκετά μπουκάλια αλκοόλ τα οποία δεν κόστιζαν και λίγο! Με λίγα και απλά λογάκια, φεύγοντας άφησαν όλοι χιλιάρικα στο τραπέζι…

Μάλιστα, συνέβη και το απίστευτο! Κάποια θαυμάστρια τον αναγνώρισε και έτρεξε κοντά του ζητώντας του να βγάλουν σέλφι! Εκείνος με ήρεμο τρόπο της εξήγησε πως δεν θα ήθελε και την έκανε πέρα από το τραπέζι…

youweeklyΔιαβάστε περισσότερα