Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ήπιε χλωρίνη στις φυλακές ο Ροδίτης! Σε κίνδυνο η ζωή του!

Uncategorized

Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση του εγκλήματος της Ελένης Τοπαλούδη, με τον Ροδίτη κατηγορούμενο να πίνει χλωρίνη στις φυλακές και να κινδυνεύει η ζωή του!

Ο 21χρονος Ροδίτης που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φαίνεται πως έχει έναν απώτερο σκοπό και κάνει πολλές τρέλες πίσω από τα κάγκελα!

Εκτός από την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους υπεύθυνους των φυλακών Γρεβενών, πλέον μπλέκεται και σε καβγάδες.

Ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι οι αυτοκτονικές τάσεις που δείχνει, οι οποίες ίσως να έχουν έναν απώτερο σκοπό!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Espresso» αναφέρει πως ο 21χρονος Ροδίτης ήπιε χλωρίνη, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του! Αυτό που εκτιμούν οι υπεύθυνοι των φυλακών είναι πως ο κατηγορούμενος επιχειρεί να το… παίξει διαταραγμένος, πιέζοντας τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έτσι ώστε να δείξει πως πάσχει από ψυχική νόσο!

Πάντως, η ανακρίτρια της υπόθεσης έχει ζητήσει να εκδοθούν άμεσα τα πορίσματα από τους ειδικός για την ψυχική υγεία των δύο κατηγορούμενων του φονικού στη Ρόδο.

youweeklyΔιαβάστε περισσότερα