«Έφαγα πόρτα στα μούτρα»: Δεν επέτρεψαν την είσοδο στη Φαίη Σκορδά σε εστιατόριο κριτή του MasterChef! (Vid)

Uncategorized

Μια απολαυστική ιστορία μοιράστηκε το πρωινό της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά δεν με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό.

Μια απολαυστική ιστορία μοιράστηκε το πρωινό της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά δεν με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό.

Αφορμή στάθηκε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στο οποίο είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βγάζει τον Ζαχίρ στο εστιατόριο όπου ο ίδιος είναι σεφ, καθώς οι συμπαίκτες του είχαν ταξιδέψει στη Ρώμη, ενώ εκείνος έχοντας πρόβλημα με τα χαρτιά του, δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει.

«Αυτοί πήγαν, εμείς δεν πήγαμε…», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δίνοντας πάσα στη Φαίη να αφηγηθεί μια αγιοβαλεντινιάτικη ιστορία που μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει!

«Σε εκείνο το εστιατόριο που δεν με βάλανε μέσα; Και έκανε κρύο και ήμουν με κάτι σακούλες; Έφαγα πόρτα στα μούτρα, κανονικά. Δεν είχα κάνει κράτηση αλλά ήταν άδειο το μαγαζί. Είμαι αντί-Αγίου Βαλεντίνου.

Για να είμαι ειλικρινής, όμως, ο άνθρωπος που έχει το εστιατόριο, ο ιδιοκτήτης, μου έστειλε 100 μηνύματα μέσω γνωστών, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως είμαστε καλεσμένοι. Αλλά δεν θα πάμε τώρα. Δεν φταίει ο Κουτσόπουλος. Μπορεί το αγόρι που ήταν εκεί να κόμπλαρε όταν με είδε…».

Αχ βρε Φαίη…

Πηγή: dailymedia.grΔιαβάστε περισσότερα