Τατουάζ: Ο Mάνος ανακοινώνει στον Ορφέα την ημερομηνία της δίκης του!

Uncategorized

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο ξεκινούν ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρουν που έχει πάει η Όλγα με τη Λήδα. O Νικόλας πάει στην κλινική που βρίσκεται η Αμαλία για να δει πώς είναι, αλλά ο Θεοχάρης μόλις τον βλέπει εξοργίζεται Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ορφέα την ημερομηνία της δίκης του και μένει άναυδος από την αντίδρασή του. Η υπόθεση με τον νεαρό με τα κοψίματα στο πόδι, παίρνει μια άλλη τροπή που δεν την περιμένει κανείς. Ο Αλέξανδρος με τον Στέφανο εντοπίζουν την Όλγα και πάνε στο ξενοδοχείο που μένει. Ο Σωκράτης μαζί με τον Χάρη ανακαλύπτουν τις απατεωνιές που έκανε ο Ορφέας στο παρελθόν. Στο μεταξύ ο Ορφέας ανοίγει την καρδιά του στον νοσηλευτή του τον Αντώνη και του δείχνει μια κρυφή πτυχή του χαρακτήρα του. Ο Νικόλας «ψαρεύει» την Άννα σε θέματα που αφορούν τον Τόνι, καθώς θέλει να μάθει για την ανάμιξή του στο εμπόριο όπλων. Η Όλγα αισθάνεται ότι ο Στέφανος την πρόδωσε…

Η απόφαση του Αλέξανδρου να απομακρύνει τη Λήδα από τα Μετέωρα, έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση την Όλγα, που παλεύει με τις τύψεις της και την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Ο Στέφανος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να τη βοηθήσει, αλλά η Όλγα σε έξαλλη κατάσταση, τον διώχνει. Στο μεταξύ, στην Αίγινα, η Μάρθα αποφασίζει να πάει για λίγες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να ανακαινίσει ένα μικρό διαμέρισμα που έχει και σκοπεύει να μείνει σ’ αυτό κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής. Παίρνει μαζί της και τη Λήδα για να την προσέχει. Ο Παύλος από την πλευρά του, γίνεται έξαλλος με την απουσία της και η γκρίνια του πλέον γίνεται ενοχλητική γι’ αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να τον ακούν όλη μέρα. Ο Χάρης βρίσκει πληροφορίες για τις κομπίνες του Ορφέα και τις μεταφέρει στον Σωκράτη, που εξακολουθεί να ψάχνει για στοιχεία. Ο Νικόλας βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο και προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για την υπόθεση των όπλων, ενώ η συμμετοχή της Τατιάνας σε μια αστυνομική έφοδο, παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Τατουάζ – Alpha: Ραγδαία εξέλιξη! Η Όλγα καταγγέλει τον Αλέξανδρο στην αστυνομία για αρπαγή της Λήδας!

H Ολγα κάνει προσπάθειες, με τον Στέφανο να τη στηρίζει ώστε να επαναφέρει τη ζωή της στην κανονικότητα και να επιστρέψει η ευτυχία στη σχέση τους. Το αγκάθι όμως που της πληγώνει την ψυχή και την κάνει να υποφέρει η είναι η έλλειψη του παιδιού της.

*Από την Μαρία Μεταξητινού

Μετά από λίγες ημέρες από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος τής πήρε τη Λήδα, ο Αλέξανδρος και η Αννα πάνε στα Μετέωρα για δουλειές και όπως είναι φυσικό το κλίμα ανάμεσα στην Ολγα και τον Αλέξανδρο είναι τεταμένο. Η Ολγα τον κοιτάζει σχεδόν με μίσος και ο Αλέξανδρος καχύποπτα. Στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος και ο Στέφανος αγοράζουν μια έκταση καλλιέργειας τρούφας και είναι πολύ χαρούμενοι. Ομως η Ολγα δεν σταματά να πιέζει τον Αλέξανδρο να της φέρει πίσω τη Λήδα: «Aλέξανδρε, λοιπόν, φτάνει. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εχουν τελειώσει όλα αυτά με το αλκοόλ και θέλω το παιδί μου εδώ, κοντά μου», του λέει εκνευρισμένος. Εκείνος αρνείται και να το συζητήσει: «Ολγα, δεν δέχομαι κουβέντα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έρθει εδώ η Λήδα να ζήσει μαζί σου. Είναι νωρίς ακόμα να μου λες ότι έχεις καθαρίσει από το ποτό», της ξεκαθαρίζει, περιμένοντας πρώτα από την Ολγα να δείξει σημάδια πλήρους αποχής από το αλκοόλ.

Τατουάζ: Η Όλγα ο Αλέξανδρος και η εξέλιξη

Στο μεταξύ, η Ολγα ανοίγει την καρδιά της στον Στέφανο και του λέει πως θέλει να κάνουν παιδί: «Στέφανε, νομίζω ότι είμαι έτοιμη να κάνουμε το δικό μας παιδί. Θέλω να είμαστε ευτυχισμένοι με μια μεγάλη οικογένεια και με τη Λήδα να έχει κι αυτή το δικό της αδελφάκι». Αυτός της λέει κάτι που την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη: «Ναι, Ολγα μου, το θέλω κι εγώ. Ομως πρώτα θα κάνουμε τον γάμο μας. Καιρός να αρχίσεις τις ετοιμασίες γιατί το πολύ σε ενάμιση μήνα θα παντρευτούμε».

Η Ολγα μετά από αυτό επανέρχεται στο θέμα της Λήδας και αρχίζει να εκνευρίζεται γιατί παρόλο που δεν έχει αγγίξει αλκοόλ εδώ και πολλές μέρες, ο Αλέξανδρος αρνείται να της επιστρέψει τη Λήδα. Αυτό όμως δεν την κάνει να τα παρατήσει και συνεχίζει τις προσπάθειες της απεξάρτησή της από το αλκοόλ, παράλληλα όμως είναι έξαλλη με τον Αλέξανδρο που αρνείται να της επιστρέψει τη Λήδα και καβγαδίζει άγρια με τον Στέφανο γιατί δεν παίρνει το μέρος της: «Εσύ γιατί δεν λες κάτι; Δίπλα μου είσαι όλη την ώρα. Ξέρεις ότι δεν πίνω πια, δεν έχω αγγίξει ποτό τόσο καιρό», του λέει έξαλλη.

Τατουάζ: Η Όλγα ο Αλέξανδρος και η εξέλιξη

Η Ολγα, μην αντέχοντας άλλο τις συνεχόμενες αρνήσεις του Αλέξανδρου να της επιστρέψει το παιδί, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αλλάξει τακτική. Θυμωμένη λοιπόν με αυτό που έκανε ο Αλέξανδρος, πάει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει: «Ο Αλέξανδρος Μελάς, ο πατέρας του παιδιού μου, έκλεψε την κόρη μας και αρνείται να μου τη δώσει πίσω», τους λέει και η αστυνομία επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο, μεσολαβώντας ώστε να πάρει η Ολγα τη Λήδα. Αμέσως φεύγει για την Αίγινα και επιστρέφει στα Μετέωρα με τη Λήδα και τον Στέφανο, όπου αρχίζουν επιτέλους να ζουν μια φυσιολογική καθημερινότητα μετά από πάρα πολύ καιρό.

Τατουάζ: Η Όλγα ο Αλέξανδρος και η εξέλιξη

O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ «ΘΗΣΑΥΡΟ» ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ!

Ο Σωκράτης στο σπίτι του Ορφέα έχει ανακαλύψει το χρηματοκιβώτιό του και προσπαθεί να το ανοίξει, αλλά κανένας συνδυασμός δεν είναι ο σωστός. Ομως δεν το βάζει κάτω. Παραμένει στο σπίτι του Ορφέα και συνεχίζει τις προσπάθειες, μέχρι που καταφέρνει να το ανοίξει. Ο Σωκράτης παθαίνει σοκ με το περιεχόμενό του, καθώς βρίσκεται μπροστά σε έναν «θησαυρό». Χιλιάδες ευρώ βρίσκονται στο χρηματοκιβώτιο και είναι σίγουρο ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι τα μοναδικά από τα «κρυφά» εισοδήματα του Ορφέα με τις κομπίνες των φαρμακοβιομηχανιών. Ο Σωκράτης τα βλέπει αλλά δεν αρκείται στα λεφτά του Ορφέα που ανακάλυψε και βάζει στόχο να βρει και τα υπόλοιπα!

youweeklyΔιαβάστε περισσότερα