Βόμβα από το Star! Αλλάζει ώρα προβολής το δυνατό χαρτί του!

Uncategorized

Μια κίνηση ματ έκανε το Star, που άλλαξε ώρα στο δυνατό χαρτί του!

Ο λόγος για το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά, η οποία προσπαθεί κάθε μεσημέρι σε πέντε παίκτριες να διαμορφώσει το στυλ τους σε συγκεκριμένες δοκιμασίες.

Η γνωστή παρουσιάστρια βαθμολογεί την προσπάθεια τους και δίνει στιλιστικές επιλογές σε όλους τους τηλεθεατές της, σαρώνοντας στα νούμερα της AGB! Έτσι, το κανάλι, θέλοντας να χτυπήσει το Κάτι Ψήνεται του ΑΝΤ1, που αρχίζει και ανεβαίνει σε τηλεθέαση, της άλλαξε ώρα!

Αποχώρηση “βόμβα” από το Open! Εκτός σταθμού το δυνατό χαρτί!

Μια αποχώρηση “βόμβα” από το Open, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου».

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε πως βρίσκεται εκτός σταθμού το δυνατό χαρτί.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος αποχώρησε από την αρχισυνταξία της εκπομπής τηςΔέσποινας Βανδή! Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής, εγκαταλείπει την τηλεόραση και επιστρέφει στην Σύρο για να ζήσει με την οικογένεια του.

«Σας είπα πως είναι η τελευταία ενασχόληση του Βαγγέλη Περρή με την τηλεόραση, λέω για την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή και θα επιστρέψει στη Σύρο. Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής. Ο Βαγγέλης δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή, ήρθε στην συνέχεια να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία. Ο Βαγγέλης κάθεται με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μοντάρουν της εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή δεν είναι του Open και δίνουν τον σκληρό δίσκο και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα λέει πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει και άλλη η εκπομπή που παίζει στον αέρα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή του Star Φωλιά των Κουκου

Αποχωρεί ο Βαγγέλης Περρής από το Open

youweeklyΔιαβάστε περισσότερα