Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο! Και είναι Έλληνας

Uncategorized

Survivor: Ασυλία στους Έλληνες! Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της τουρκικής ομάδας!

Survivor: Ασυλία στους Έλληνες! Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της τουρκικής ομάδας!

Η τουρκική ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού.

Ο αγώνας για την ασυλία εξελίχθηκε σε ντέρμπι, αλλά τελικά η νίκη κατέληξε στα χέρια των Ελλήνων και η τουρκική ομάδα στο συμβούλιο να θέτει τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Πρώτος υποψήφιος από την τουρκική ομάδα μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του αναδείχθηκε ο Ατακάν.

Η Μπουσρά έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χακάν ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του.

Ο Γιουσούφ επέλεξε ως υποψήφιο τον Μπόρα.

Survivor: Χαμός με τον Τούρκο που αρνείται να μιλήσει στους Έλληνες! Άφωνος ο Τανιμανίδης!

«Από εδώ και πέρα θα τους απαντώ μόνο στα αγωνίσματα. Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό. Αλλά εγώ είπα κάτι στο συμβούλιο και θέλω να τηρώ τον λόγο μου».

Απίστευτο σκηνικό συνέβη στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όταν Τούρκος παίκτης αρνήθηκε να μιλήσει σε οποιονδήποτε παίκτη από την ελληνική ομάδα. Πρόκειται για τον γνωστό αντιδραστικό Hikmet, ο οποίος, με αφορμή την κόντρα του με τον Τόνι, διέκοψε συνολικά την επικοινωνία του με τους Έλληνες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, έκπληκτος, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε.

Αρχικά, ο Χικμέτ είπε: «Εγώ θέλω να απαντήσω με τον δικό μου τρόπο. Δηλαδή, μόνο στα αγωνίσματα. Από εδώ και πέρα θα τους απαντώ μόνο στα αγωνίσματα. Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό. Αλλά εγώ είπα κάτι στο συμβούλιο και θέλω να τηρώ τον λόγο μου. Ο Τόνι είπε ότι αυτό που κάνω εγώ δεν το κάνει ούτε ο δεκάχρονος ανιψιός του. Κι εγώ έχω ανιψιούς πέντε – έξι χρονών. Ούτε αυτοί κάνουν όπως ο Τόνι που τσακώνεται συνέχεια. Αυτό το άτομο που δημιουργεί συνέχεια εντάσεις στην ομάδα του, δεν μπορεί να μου λέει ότι ούτε τα ανίψια του δεν κάνουν σαν εμένα. Αν έβαζες τα ανίψια μου κάπου με δέκα άτομα, δεν θα έκαναν σαν τον Τόνι. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό το θέμα. Μόνο στα παιχνίδια θέλω να μιλάω, με τον δικό μου τρόπο».

Στη συνέχεια, όταν ο Βασίλης Βασιλικός επισήμανε την προκλητική συμπεριφορά του Hikmet κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου τον κοιτούσε πολύ προκλητικά με εχθρικό βλέμμα και τραγουδούσε, ο Τούρκος απάντησε: «Εγώ τραγουδάω πάντα πριν την έναρξη των παιχνιδιών, τα αγαπημένα μου τραγούδια, έτσι παίρνω δύναμη για τα αγωνίσματα. Επίσης, αυτό δεν έχει συμβεί μόνο μια φορά. Κοιταχτήκαμε τουλάχιστον τέσσερις πέντε φορές, πριν το παιχνίδι, ενώ τραγουδούσα. Είμαστε σε ένα αγώνισμα, όσο πιο χαρούμενος φαίνεσαι στον αντίπαλό σου, τόσο πιο πολύ αποσυντονίζεται. Επιπλέον, δεν είμαι αναγκασμένος να μιλήσω με κανέναν, θα μιλήσω με τον δικό μου τρόπο. Αυτά είχα να πω. Όπως είπα, η απάντηση θα δίνετε μόνο στα αγωνίσματα».

Άλαλος ο Σάκης Τανιμανίδης, προχώρησε στην κανονική ροή του προγράμματος.

Survivor: Νίκησε ο Τούρκος και ούρλιαζε στον Πάτρικ Ογκουνσότο που σερνόταν στην άμμο!

Μπήκε μπροστά η Δαλάκα – Χαμός στην παραλία

Οι κόντρες μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας στο Survivor δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο των Τούρκων βρέθηκε αιφνίδια και εντελώς αδικαιολόγητα ο πολύ συμπαθής Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Μπόρα προχώρησε σε μια προκλητική συμπεριφορά που ξάφνιασε τον Σάκη Τανιμανίδη και ανάγκασε την Κατερίνα Δαλάκα να επέμβει.

Ο Bora Edin και ο Πάτρικ Ογκουνσότο έπαιζαν μαζί, ενώ ο παίκτης της ελληνικής ομάδας δυσκολευόταν αρκετά, κάτι που όλοι γνώριζαν από πριν γιατί έχει κακή σχέση με το νερό και τα αθλήματα που γίνονται σε αυτό. Ο Μπόρα κέρδισε εύκολα τον Πάτρικ και μόλις ολοκλήρωσε, κινήθηκε αγριεμένος προς τον Ογκουνσότο, ο οποίος σερνόταν ακόμα στην άμμο και άρχισε να ουρλιάζει!

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρατήρησε αμέσως την αντιαθλητική συμπεριφορά, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στη μέση και του επισήμανε ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Ο Bora Edin δεν φάνηκε να συμμερίζεται αυτή την άποψη, ωστόσο, αργότερα στο συμβούλιο ανέφερε ότι μετά το παιχνίδι ζήτησε συγγνώμη από τον Πάτρικ.

Να σας γνωστοποιούμε τις δύο ομάδες με αρχηγούς την Δήμητρα και την Σαμπριγιέ!

Ποιος κερδίζει;

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάχη για το έπαθλο του αυτοκίνητου θα δώσει η ομάδα της Δήμητρας, καθώς αυτή θα επικρατήσει!

Ποιος όμως κερδίζει το αυτοκίνητο; Πρόκειται για Έλληνα και είναι ο Τόνι!

10-9 για την Ελλάδα! Τεράστια ανατροπή!

Στο τελικό αγώνα ο Τόνι με την Αφροδίτη κερδίζουν τον Χακάν και την Σουντέ και το έπαθλο φαγητού πάει στην Ελλάδα!Διαβάστε περισσότερα